تعمیر ابسردکن _ سرویس ابسردکن _ تعمیرات ابسردکن غرب تهران
تعمیر ابسردکن _ سرویس ابسردکن _ تعمیرات ابسردکن غرب تهران:دو مدل ابسردکن موجود هست یک مدل اداری و مدل دیگر صنعتی
برای تعمیر ابسردکنهای اداری و صنعتی با این شماره ها تماس بگیرید
تلفن 77619805
موبایل 09125447249
داخل ابسردکن تشکیل شده از
- موتور
- کندانسور
- مخزن ابسرد
- مخزن ابگرم
- لوله مویی
ترموستات حرارتی وغیره……….
ابسردکن، دستگاهی است که آب آشامیدنی را سرد میکند و آن را در اختیار مصرفکنندگان قرار میدهد.
آ بسرد مصرفی باید در گستره دمایی زیر باشد:
- در مناطق معتدل ۱۵–۱۰درجه سانتیگراد
- مناطق گرمسیر ۱۸–۱۳ درجه سانتیگراد
و شرایط بهداشتی مد نظر قرار گیرد.
آبسردکن اداری معمولاً به سه دسته اصلی تقسیم میشوند:
- آبسردکن مخزن دار مجهز به شناور
- آبسردکنهای بابلر (بطری دار با قابلیت تعویض بطری)
- آبسردکن آنی (بدون مخزن آب آشامیدنی)
تعمیر ابسردکن _ سرویس ابسردکن _ تعمیرات ابسردکن غرب تهران
این نوع معمولاً از یک سیستم پمپ حرارتی (مانند یخچال) برای خنک کردن آب استفاده مینمایند. لولههای اواپراتور به شکل لوله مسی به دور یک مخزن فلزی جوش میخورد. آب وارد مخزن میشود و با مصرف برق توسط مدار خنککننده، خنک میشود. با مصرف آّب، شناور تعبیه شده در مخزن پایین میآید و شیر آب ورودی باز میشود تا مخزن پر شود.
برای رعایت اصول بهداشتی لولههای اواپراتور که حاوی گاز است نباید باآب مصرفی تماس پیدا کند. به عبارتی لولهها باید خارج مخزن باشند؛ که این خود اتلاف انرژی چشمگیری را در پی دارد. قدرت سیستم برودتی باید به اندازهای باشد که دیوارههای مخزن یخ نزند ولی آب به سرعت خنک شود!
ظرفیت سرمایش: بر اساس شرایط استاندارد باید در یک ساعت نصف ظرفیت مخزن خود آب خنک تحویل دهند. مثلاً آبسردکنی با مخزنی به حجم ۱۵۰ لیتر اگر استاندارد باشد باید ۷۵ لیتر در ساعت آب خنک دهد. یا به عبارتی ظرفیت سرمایش آن ۷۵ لیتر بر ساعت است.
تعمیر ابسردکن _ سرویس ابسردکن _ تعمیرات ابسردکن غرب تهران
چرا دستگاههای اداری معمولاً آب گرم میدهند؟ اگر ناگهان نرخ مصرف آب بالا رود (مثلاً ساعات پس از ناهار) همانطور که گفته شد آب خنک شده از مخزن خارج میشود و از شیر شناور آب گرم جایگزین آن میشود؛ بنابراین نرخ مصرف آب سرد با کیفیت دمای آب نسبت عکس دارد. یعنی هر زمان آب بیشتری مصرف کنیم به تدریج آب گرمتری نصیبمان میشود. مثلاً فرض کنید ساعت ۱۱ صبح آبسردکن را به برق وصل میکنیم. آب در عرض یک ساعت به دمای ۹ درجه سانتیگراد میرسد البته اگر کسی در عرض این یک ساعت آب ننوشد. آب درون مخزن در بهترین شرایط ممکن در دمای ۹ درجه سانتیگراد قرار دارد. ساعت ۱۲ ظهر است نفر اولی که از آبسردکن استفاده میکند، آب ۹ در جه مصرف میکند اما همان مقدار که او آب مصرف میکند آب گرم جایگزین آب رفته از مخزن میشود؛ بنابراین نفر بعد آب گرمتری میخورد و همینطور برای نفرات بعد در حالی که آبسردکن فرصت خنک کردن آب درون مخزن را ندارد به همین علت در ساعات پیک مصرف آب آشامیدنی همه آب گرم میخورند
آبسرد کنهای بابلر (با بطری)
منبع آب مصرفی در آنها بصورت بطریهای بزرگی است که بطور وارونه روی آبسردکن قرار میگیرند و بعد از خالی شدن باید بطری خالی را با بطری جدیدی که پر از آب است جایگزین کرد. این آب سرد کنها نیز از پمپ حرارتیبهره میبرند اما اواپراتور به صورت صفحهای است که جدا از مخزن بوده و آب در حجم کم با قرار گرفتن بر روی صفحه خنک میشود این سیستم برای استفاده در مکانهایی با مصرف آب کم مناسب میباشد.
آبسردکن آنی (ANI)
این نوع آبسرد کن در سال ۲۰۰۷ میلادی اختراع و ثبت گردید. سیستم خنککننده مورد استفاده همان پمپ حرارتی یا سیکل یخچال است اما امکانات ذخیره انرژی در سیستم تعبیه گردیدهاست و منبع آب آشامیدنی که در مواردی منبع تجمع آلودگی هاست حذف گردیدهاست. در این نوع از آبسردکن آب به صورت لحظهای (آنی) خنک میگردد از همین روی با افزایش نرخ مصرف آب دمای آب افزایش نمییابد لذا در ساعات پیک مصرف آب سرد نیز دمای آب ثابت و بین ۱۳–۹ درجه سانتیگراد میباشد.
همچنین بااین سیستم امکان لولهکشی آب خنک به نقاط مختلف میسر میباشد به عبارتی در اماکن بزرگ که احتیاج به ارائه آب خنک در چند نقطه احساس شود، مانند ساختمانهای چند طبقه، میتوان از این سیستم به عنوان پکیج آب سرد مرکزی بهره برد و با لولهکشی و طراحی چشمه آب را انتقال داد زیرا بر خلاف دو نوع یادشده فشار آب خروجی به فشار استاتیکی منبع وابسته نیست.